Beroepsoriëntatie, stage en afstuderen bij TEAM 4

Voor iedere scholier en student die het vak van architectuur en bouwen in wil heeft TEAM 4 Architecten een professioneel programma ontwikkeld. We benaderen daarbij  iedereen even serieus en bieden maatwerk om elke studievraag te kunnen invullen. Tijdens een stage bij TEAM 4 maak je kennis met een breed scala van taken op een architectenbureau. Het maken van een ontwerp, van eerste schets tot en met bouwtekeningen. En alles wat daar bij komt kijken zoals 3D tekenen, presentaties maken en overleggen met adviseurs en opdrachtgever zowel binnen als buiten ons kantoor. Je wordt begeleid door professionals in architectuur en bouwkundigen die mede ervaring hebben opgedaan in onderwijs en coaching.

Hieronder staan de mogelijkheden voor een plek bij de TEAM 4 ACADEMY opgesomd. En aan het einde vind je een formulier om je interesse kenbaar te maken. Staat jouw vraag er desondanks niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Beroepsoriëntatie / Snuffelstage

Eén of meerdere dagen kennis maken met een architectenbureau? We hebben een boeiend en interessant programma voor iedereen die zich wil oriënteren. Onder begeleiding van architecten werk je aan een eigen ontwerp wat je aan het einde van de week mag presenteren. Je kan zien hoe het op ons kantoor allemaal werkt, zelf een maquette maken en we laten je gebouwen in de omgeving zien die gerealiseerd worden of zijn.

Gezien de populariteit van de snuffelstage kiezen we een paar vaste momenten in het jaar. Informeer wanneer deze weken zijn via 050-3144555 en vraag naar Gerrit Andela. Een bericht sturen via het contactformulier kan ook.

Invullen stageperiode voor opleiding Bouwkunde/Architectuur

Voor een brede reeks aan opleidingen hebben we ruimte bij TEAM 4. Afhankelijk van je studierichting en leerdoelen hebben we een passende stageplek waarbij we de projecten en werkzaamheden afstemmen op de behoeftes van de student. Als stagiair maak je actief deel uit van ons team. Voor alle interessegebieden is er een plek. Ook voor de disciplines vastgoed, planologie, BREEAM en aardbevingsbestendig bouwen hebben we expertise te bieden.

Om in aanmerking te komen voor een stageplek kan je het contactformulier invullen. Geef daarbij graag aan welke opleiding je volgt en om welke periode het gaat.

Afstuderen

De mensen van TEAM 4 denken graag met je mee over je afstudeeronderwerp en een plan van aanpak hiervoor. Vanuit onze projecten kunnen we thema’s benoemen waar nader onderzoek  en verdieping beide partijen kunnen verrijken. Op ons kantoor in de Hete Kolen bieden we je een werkplek tijdens de afstudeerperiode en begeleiders zitten dicht in de buurt waar je regelmatig mee kan sparren. Ook als je zelf al een idee voor je afstuderen hebt, ben je welkom om eens te komen praten en te solliciteren naar één van onze afstudeerplekken.

Beroepspraktijk (AvB) en beroepservaringsperiode (PEP)

Werken op een architectenbureau kent veel dynamiek en er is altijd iets te doen. We maken tussen de lopende projecten graag tijd vrij om aandacht te besteden aan de startende architecten. Dat vinden wij heel belangrijk. Je wordt begeleid door architecten met veel ervaring in deze beroepservaringstrajecten. Doordat bovendien op ons bureau mensen werken met een diversiteit aan expertises, zijn nagenoeg alle opdrachten intern in te vullen. Als nodig kunnen we ons brede netwerk eventueel raadplegen.

Startende architecten in deze leertrajecten kunnen bij ons komen werken door te solliciteren op een vacature.