Woonforum Vesta

Vesta is gevestigd in het spraakmakende Woonforum in Groningen. In het Woonforum vindt u alles wat u zoekt voor in en om het huis. Een ongekend aanbod in kleuren, vormen en sfeer. En misschien wel meer dan dat.

Genieten van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers of een overheerlijke lunch in het stijlvolle cafe. Genieten van kinderen die zichtbaar plezier hebben en zich prima vermaken in het splinternieuwe Monkey Town. U kunt wegdromen en zelf ideeën opdoen maar ook een totaaladvies krijgen van onze interieurarchitecten en stylisten van het adviescentrum. Dit samen met het zorgeloos parkeren, maakt een dagje in het Woonforum tot een compleet dagje uit.

In de vele topcollecties die de speciaalzaken rond het indrukwekkende atrium u aanbieden vindt u alles voor in en om het huis. Meubelen, accessoires, keukens, vloerbedekking, laminaat, haarden, badkamers, tuinmeubelen, bedden, kasten, kunst en nog veel meer. Voor woningzoekenden zit er zelfs een makelaar in het Vesta Woonforum! Het Woonforum heeft alles voor in en om het huis, overzichtelijk en makkelijk bereikbaar op één unieke locatie in Groningen.

Sluiten