Starterswoningen Lissabon

Fantastische plek

Op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad van Groningen is een nieuw appartementencomplex gebouwd. Verdeeld over vier woonlagen biedt Binnen Stad plaats aan twintig heerlijke appartementen. Het complex verrijst aan de Lissabonstraat, een zijstraat van de Westerhaven. Letterlijk op loopafstand van winkels, horeca en alle bezienswaardigheden die Groningen zo geliefd maken. Een visje eten op de Vismarkt, gezellig rondneuzen in de bijzondere winkeltjes van de Folkingestraat, een terrasje pakken op het Waagplein of de Grote Markt, cultuur en architectuur snuiven in het Groninger Museum. Stap je voordeur uit en je staat midden in het bruisende leven van de stad.

Binnen Stad biedt twintig keer een unieke kans om je eigen plek te bemachtigen op deze fantastische locatie. Exclusief, maar betaalbaar! Dus, welke kies jij?

Sluiten

Compact en compleet

Met een woonoppervlakte vanaf circa 36 m² zijn de appartementen van Binnen Stad bij uitstek geschikt voor starters. De woningen hebben een eigen keuken en badkamer, die je nog helemaal naar eigen smaak en inzicht kunt inrichten. Voor de slaapkamer is een afgescheiden ruimte ingetekend. Je fiets kan je kwijt in een afgesloten, gezamenlijke fietsenstalling. En na een lange werkdag rondrijden op zoek  naar een parkeerplaats is niet nodig: de mogelijkheid bestaat een vaste parkeerplek voor je auto te kopen. Wel zo relaxed.

Alle appartementen - ook die op de begane grond - krijgen een Frans balkon. Zet de deur open en laat de wind lekker door je huis waaien, luister naar de geluiden van de stad, of drink een cappuccino met de zon op je gezicht. Geniet van de luxe van je eigen woning.

Lekker lounchen op het dakterras

Een dakterras van 120 m², compleet ingericht met luxe loungemeubilair van eigentijds steigerhout. Waar je de op de eerste mooie lentedag een lekker beschut plekje opzoekt. Waar je geniet van een zwoele zomeravond met een glaasje rosé of een koud witbiertje. Waar je je koestert in de laatste straaltjes herfstzon. Waar je met vrienden uitgebreid buiten kunt zitten. Waar je buren ontmoet, samen buiten eet en goede gesprekken voert. Ook dat is Binnen Stad.