Appartementen De Waterpoort Ter Borch

Sluiten

Fenomenaal uitzicht over het natuurgebied De Onlanden, dat was het uitgangspunt voor élk appartement in ‘De Waterpoort’ in Eelderwolde.

Tussen de vrije kavels op de wooneilanden, langs het doorgaande fietspad naar het natuurgebied, staat dit appartementencomplex.  Op een markante hoek van de nieuwe wijk Ter Borch, als poort naar het nabije Paterswoldse Meer. Ook het perceel van deze woningen staat in open verbinding met dit meer en bewoners hebben eigen aanleplekken voor boten. De gezamenlijke tuin heeft een natuurlijke begrenzing met het water en voegt zich zo als woongebouw heel mooi in de omgeving. De parkeerplaatsen en bergingen zijn volledig inpandig en uit het zicht op de begane grond in het complex mee ontworpen.

Alle appartementen zijn gemaakt op een hoek, dus met ramen aan twee zijdes. Ook vanaf de balkons is er steeds uitzicht in meerdere richtingen. De bouwdelen zijn zodanig georiënteerd dat je altijd langs je buren heen kijkt. Het gevoel van privacy is zo heel groot. De ramen zijn helemaal van vloer tot plafond en balkons zijn voor een groot deel overdekt. Vanuit de woonkamer zittend op de bank is het vrije uitzicht tot ver over de Onlanden, werelds.