"Een inspirerende werkomgeving bieden met een professionele organisatie en een optimaal functionerend team."

"Met een bedrijfskundige en economische achtergrond ben ik op het eerste gezicht een vreemde eend in de bijt bij TEAM 4. Echter in de huidige tijd draait het binnen een multidisciplinair architectenbureau niet alleen om goede architectuur, maar ligt de essentiële betekenis in de functionaliteit en de financieel-economische onderbouwing ervan.

Zelf heb ik altijd getwijfeld tussen techniek en economie en heb altijd veel affiniteit gehad met techniek, bouw, vormgeving en architectuur. In de jaren negentig kwam ik in aanraking met TEAM 4 Architecten waar deze vakgebieden samen komen. Het bouwen voor kwetsbare doelgroepen voegt hier nog een maatschappelijke component aan toe.

Nu ben ik onder andere verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, juridische en financiële zaken van TEAM 4. Daarnaast ben ik in de beginfase van de projecten en ontwikkeltrajecten vaak betrokken bij de (financiële) haalbaarheid. Het is fantastisch om te zien hoe een eerste idee vorm en inhoud krijgt binnen ons kantoor en daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Mijn drive zit ‘m in het realiseren van bijzondere projecten gecombineerd met een prettige zakelijke inslag. Dit betekent door onze architectuur een meerwaarde bieden naar onze opdrachtgevers en de omgeving, maar ook een inspirerende werkomgeving bieden met een professionele organisatie en een optimaal functionerend team. Professionaliteit en creativiteit zijn onontbeerlijk bij de realisatie van onze projecten. Door onderdeel te zijn van dit team voelt naar kantoor gaan voor mij nooit als werken."

Gerrit Andela
Zakelijk directeur

© Grotografie / Mariska de Groot