Hete Kolen als mooiste gebouw van Groningen

STEM HIER –> OP DE HETE KOLEN

Ons project Hete Kolen kan bestempeld worden als het mooiste gebouw dat het afgelopen jaar binnen de Groningse stadsgrenzen is verrezen! Op de website www.dagvandearchitectuurgroningen.nl vindt u nog twaalf andere genomineerde gebouwen. Bekijk ze allen en breng uw stem uit. Wij hebben uiteraard een voorkeur voor de Hete Kolen! U kunt uw stem uitbrengen tot donderdag 18 juni 12:00 uur. Namens TEAM 4 en Stekmakers danken wij u alvast!

De Stichting Dag van de Architectuur Groningen legt niet alleen haar oor te luisteren bij u, maar ook bij een vakjury, bestaande uit JaapJan Berg, curator, moderator en publicist, Paul Diederen, architect-directeur van Diederendirrix en Owen Zachariasse, manager Innovation and Sustainability bij Delta Development Group.

foto: K. de Wit
foto: K. de Wit

HOE KUNT U STEMMEN?
Selecteer op de website www.dagvandearchitectuurgroningen.nl het gebouw HETE KOLEN, klik op de foto en vervolgens op het kleine stempotloodje bij de foto’s om uw keuze te maken. LET OP: om de stemming zo eerlijk mogelijk te laten verlopen kunt u per IP adres slechts eenmaal stemmen. Krijgt u bericht dat er al gestemd is? Dan was iemand u voor. Zeker binnen grotere netwerken is de kans hierop groot aangezien de IP adressen hier gedeeld worden. Probeer het in zo’n geval thuis of elders nog een keer. Stemmen met je mobiele device kan natuurlijk ook. Maar let op: ook hier kan het voorkomen dat een IP al gebruikt is. Ook in het mobiele netwerk worden IP adressen namelijk gedeeld.