Nieuwbouw poli Urologie (UMCG)

Voor het UMCG hebben we tussen twee bestaande beddenhuizen een tussen lid ontworpen in de ‘voorgeschreven’ stijl van het totaalcomplex. Aan de Oostersingelzijde zijn de vergelijkbare plaatsen al in een eerder stadium bebouwd.

Het nieuwe gebouw grenst via de bestaande ruimte voor fitness rechtstreeks aan de Poortweg. De hoofdgebruiker is de afdeling Urolgie die naast de specifieke spreek- en behandelkamers ook een grote wachtkamer heeft. Deze, ‘strak vormgegeven’ ontvangstruimte is het visuele visite kaartje van de afdeling.

Het interieur ontwerp kenmerkt zich door de grote maat van de verkeersruimten, de heldere kleurstelling en het pure materiaalgebruik. Het kleurconcept kent verschillende tinten grijs met een helder tint oranje. De vaste meubilering is uitgevoerd in hout en houtachtige afwerkingen met kleur accenten in het (kunst)leer van de zitelementen.
 

Sluiten