Herinrichting Publiekshal Stadskantoor Zwolle

Sluiten

Naast onze jarenlange betrokkenheid bij het Stadhuis op de Markt in Zwolle werken we ook al weer geruime tijd aan diverse projecten in het Stadskantoor van Zwolle. Dit kantoor ligt net buiten het centrum, aan de andere zijde van het spoor, direct bij het station. De goede ligging ervan en de aanwezigheid van heel veel gemeentelijke medewerkers heeft ertoe geleid dat er binnen het Stadskantoor ook diverse publieksfuncties zijn ondergebracht. We hebben daartoe de begane grond toegankelijker gemaakt. Het publiek wordt nu prettig ontvangen en beter begeleid naar de plek waar ze moeten zijn. Ook het WMO loket is in de publiekshal ondergebracht. Momenteel werken we samen met OdV Interieurarchitecten uit Assen aan de verbouwing van de vierde verdieping. Deze kantoorverdieping wordt geschikt gemaakt voor Het Nieuwe Werken.