Appartementen Vries

Op de voormalige plek van een bekend café in Vries, aan het kruispunt dat ook wel Quatre Bras genoemd wordt, zijn 9 appartementen verrezen. De architectuur is geïnspireerd op de gebouwen aan de overzijde van de straat. De school en de directeurswoning uit het begin van de vorige eeuw hebben een gemetseld basement en daarboven opgaand stucwerk. De kappen zijn fors en belegd met rode pannen. Het nieuwe project is gerealiseerd met moderne materialen die wellicht in de loop der jaren een vergelijkbare verwering gaan vertonen als aan de overzijde.

De ruime appartementen zijn alle gelijkvloers uitgevoerd, bereikbaar met een lift. Ze hebben een tuin, balkon of dakterras op de zon en een galerij ontsluiting aan de achterzijde. Er zijn enkele garages in het plan opgenomen. Het penthouse is extra groot uitgevoerd.