Verbouw oude deel De Burcht ZINN Hoogezand

ZINN speelt in op de wensen van haar clienten: de tweepersoonskamer op de psychogeriatrische afdeling zijn verdwenen en verbouwd tot eenpersoonskamers. De ruime, lichte zit-/slaapkamers hebben een woonoppervlakte van 16-20m2, bevinden zich op de begane grond en zijn geschikt gemaakt voor bewoning door mensen met een psygogeriatrische aandoening. De nieuwe kamers op de begane grond zijn zo gesitueerd, dat cliënten zicht op de afdeling vrij kunnen bewegen en een wandeling kunne maken zonder de beschermde woonomgeving te hoeven verlaten.

Bovendien is er vanuit de gezamenlijke huiskamer toegang tot de besltoen tuin. Tien bewoners delen gezamenlijk een uiskamer. Veilig wonen in een gezellige, levendige omgeving met aandacht voor individuele wensen en behoeften staan voor op. Bron: Groot Groningen.