Metamorfose kantine Burgemeester Harmsmaschool

Samen een nieuwe kantine ontwerpen

De kantine van de Burgemeester Harmsmaschool heeft in een paar weken tijd een complete metamorfose ondergaan. De school is een uitgestrekt geheel waarin de kantine een belangrijke plek van ontmoeting is voor de leerlingen. Toekomstplannen voor nieuwbouw lijken nog ver weg voor de leerlingen die nu op de school starten. Om in die tussentijd het goed te hebben in het huidige gebouw heeft de kantine een nieuw interieur gekregen. Het ontwerp is in samenwerking met de leerlingenraad en het personeel van de school tot stand gekomen. De nieuwe kantine moest vooral modern, fris en licht zijn. Gezellig was het er al maar de sfeer was oubollig en het oogde er rommelig door de vele stoelen en prullenbakken. Er zijn in de nieuwe situatie meer zitplekken terwijl het er veel rustiger en lichter uit ziet.

Lees hier meer over het project in Gorredijk.