Piet Paulusma luidt vakantieseizoen van de Hoeve in

Piet Paulusma is de nieuwe ambassadeur van de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag. Vrijdag was de Friese weerman aanwezig op deze vakantielocatie voor gehandicapte kinderen en luidde hij het nieuwe vakantieseizoen in.

Op de binnenplaats van de Ronald McDonald Hoeve werd vrijdag een vakantiefeestje gevierd. Kinderen versierden er hun eigen ijsjes en konden stoepkrijten. Er werden verfrissende drankjes en zomerse hapjes geserveerd en zangeres Griet Wiersma maakte de vakantiestemming compleet.

Weerbord 
Piet Paulusma luidde het tweede vakantieseizoen van de Hoeve in, die vorig jaar werd geopend. Hij onthulde een weerbord, waarop de gasten van de Hoeve voortaan iedere dag zijn weerbericht kunnen lezen.

Weer en vakantie
“Ik voel me verbonden met deze unieke vakantielocatie in mijn eigen provincie”, aldus Piet Paulusma. “Vakantie staat dicht bij mijn werk als weerman, want weer en vakantie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een garantie op mooi weer kan ik helaas niet geven, maar de faciliteiten van de Ronald McDonald Hoeve in deze prachtige omgeving bezorgen gezinnen met een gehandicapt kind hoe dan ook een zorgeloze vakantie.”

Ga naar dit project