Met TEAM 4 fotograferend de lucht in!

Met TEAM 4 fotograferend de lucht in!

Wij bieden de mogelijkheid om uw gebouw, locatie of gebied vanuit de lucht te fotograferen.

Middels een elektro helikopter in combinatie met onze spiegelreflexcamera zijn we in staat om van elke locatie haarscherpe foto’s te nemen. Het unieke van het vliegen met deze elektro helikopter is het feit dat deze gps gestuurd is. Hiermee is het mogelijk om zeer precies de positie en hoek van de foto te bepalen. Naast positie kan ook de hoogte worden vastgezet, waarmee we in staat zijn fotoreeksen te maken vanuit dezelfde positie.

De vlieghoogte ligt tussen de 0 en 300 meter en is daarmee onderscheidend van de luchtfotografie vanuit een vliegtuig of een echte helikopter. Dit ontastbare gebied tussen oogniveau en vliegniveau levert per definitie bijzondere beelden op.

Het is begonnen vanuit de wens om unieke foto’s te maken van onze projecten en bouwlocaties. Wij bouwen en programmeren zelf deze techniek en weten dus goed in te schatten wat de mogelijkheden zijn. Ook wij ontdekken nu pas de brede inzetbaarheid van deze techniek. Heeft u een goed idee waar wij nog niet aan hebben gedacht? Maar denkt u deze techniek daarbij te kunnen gebruiken? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook een luchtfoto?

Neem dan contact op met Tjalling thoe Schwartzenberg en Hohenlansberg via ons kantoornummer 050 31 44 555.