Collectief bouwproject De Waterpoort Waterwijk Ter Borch zoekt deelnemers

Collectief bouwproject De Waterpoort Waterwijk Ter Borch zoekt deelnemers

Waterwijk Ter Borch krijgt steeds meer vorm en binnenkort is de rechtstreekse vaarverbinding met het Paterswoldsemeer een feit. Op Ubbinkseiland, het meest zuidelijk gelegen eiland van deze wijk, wordt een uniek, chique en kleinschalig appartementengebouw ontwikkelt. Deze ontwikkeling is een initiatief van Ter Steege Vastgoed, Stark en Team 4 Architecten.

Het bijzondere van deze ontwikkeling is dat het gebouw wordt ontwikkeld middels mede-opdrachtgeverschap, waardoor o.a. de indeling van de appartementen volledig door de woonconsument kan worden bepaalt. Daarnaast kan door de consument mee worden gedacht over de vormgeving en materialisering van de buitenzijde van het gebouw.

Elk appartement heeft twee parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en een aanlegplaats voor een boot. De appartementen variëren in grootte van 140m² tot en met 230m² exclusief terras en hebben minimaal twee slaapkamers. Richtprijzen zijn vanaf € 460.000 v.o.n. inclusief twee parkeerplaatsen en aanlegplaats.

In combinatie met een prachtige ligging aan de vaarroute naar het Paterswoldsemeer en uitzicht over natuurgebied de Peizermaden, mag gesproken worden van een unieke woonlocatie.

Op 28 juni aanstaande wordt er in het Elanderhus van het Scandinavisch dorp (Oude Badweg 1 Eelderwolde) een informatiebijeenkomst gehouden. Aanvang 19:30 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt er meer informatie gegeven over deze ontwikkeling en is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om u alvast in te schrijven voor deze unieke woonpropositie.

Meer informatie over deze ontwikkeling en de informatieavond is te lezen op de website van STARCK: www.starckinvastgoed.nl.